Извозване Фирма АНКА 2004

Извозване на боклук и строителни материали и  отпадъци. Транспортни и хамалски услуги за частни лица и фирми. Транспорт и пренасяне на товари до адреса на клиента.  

Чистене Фирма АНКА 2004

Фирмата чисти строителни отпадъци от обекти след ремонт и изнася  боклуците с чували. Предлагаме почистване на мазета складове и дворове на конкурентни цени.

Къртене Фирма АНКА 2004

Къртене на бетон, тухли, фаянс  и теракот. Къртене на плочки в банята, разрушаване на стени. Пробиване и разширяване на отвори. Всички видове къртачни услуги.  

123

Без почивен ден в София

Къртим в удобно за клиента време без почивен ден

Извозване на отпадъци

Извозване на битови и строителни отпадъци с наши работници и транспорт.

Почистване на боклук

Почистване на всички видове болук - строителни и битови отпадъци

Кърти чисти извозва цени

Нашите цени са от най- конкурентните на пазара защото работим без посредници. Нашият екип се състои от млади и енергични момчета който не щадят своя труд и предлагат цени по договаряне с клиента след оглед на обекта. Кърти чисти извозва е комплексна услуга но можем да ви предложим и отделно всяка услуга. Къртене без почистване и извозване или само транспортиране на строителни материали или боклуци без да чистим обекта, разбира се всички това зависи от желанието на нашият клиент (поръчител). В текста по надолу се запознайте с нашите примерни цени.

 

 

Безплатен  оглед на  обекта с  предложение на цена която  ще  ви  удоволетвори

За нас

Ние сме екип от млади и енергични работници които работят без посредник именно за това предлагаме конкурентни и ниски цени за всички наши услуги. Можем да ви бъдем полезни и да свършим доста задачи вместо вас.

Свържете се с нас