Извозване Фирма АНКА 2004

Извозване на боклук и строителни материали и  отпадъци. Транспортни и хамалски услуги за частни лица и фирми. Транспорт и пренасяне на товари до адреса на клиента.  

Чистене Фирма АНКА 2004

Фирмата чисти строителни отпадъци от обекти след ремонт и изнася  боклуците с чували. Предлагаме почистване на мазета складове и дворове на конкурентни цени.

Къртене Фирма АНКА 2004

Къртене на бетон, тухли, фаянс  и теракот. Къртене на плочки в банята, разрушаване на стени. Пробиване и разширяване на отвори. Всички видове къртачни услуги.  

123

Без почивен ден в София

Къртим в удобно за клиента време без почивен ден

Извозване на отпадъци

Извозване на битови и строителни отпадъци с наши работници и транспорт.

Почистване на боклук

Почистване на всички видове болук - строителни и битови отпадъци

Къртене на плочки - фаянс теракот

къртене на плочки от фаянсЗа малки и големи строителни фирми, а също и за частни лица предлагаме услугата "Къртене на плочки" При ремонт в банята, кухнята или коридора се налага изкъртването на старите плочки теракот фаянс или гранитогрес. Този непревлекателен труд можем да ви спестим и да свършим тази трудоемка работа вместо вас. Достатъчно е да ни се обадите по телефона и да ни повикате на първоначален оглед за да ви предложим оферта. При допълнителна уговорка можем да ви предложим изгодна цена за изнасяне и извозване на отпадъците от плочките - фаянс, теракот.За партньори които се занимават с монтаж и облицовка от плочки предлагаме специални цени.При поръчка на комплексната услуга "Кърти чисти извозва" ние доставяме чували за изнасяне на боклука от къртенето.Можете да ни потърсите по всяко време дори и в почивните дни, а за работният процес не се притеснявайте ние ще се съобразим с вас и вашите съседи, като спазим времето за почивка през което не се разрешават  ремонтни дейности. За допълнителни въпроси относно къртенето на плочки във  вашата баня можете да се свържете с нас по телефона или от формата за контакти.

За нас

Ние сме екип от млади и енергични работници които работят без посредник именно за това предлагаме конкурентни и ниски цени за всички наши услуги. Можем да ви бъдем полезни и да свършим доста задачи вместо вас.

Свържете се с нас