Извозване Фирма АНКА 2004

Извозване на боклук и строителни материали и  отпадъци. Транспортни и хамалски услуги за частни лица и фирми. Транспорт и пренасяне на товари до адреса на клиента.  

Чистене Фирма АНКА 2004

Фирмата чисти строителни отпадъци от обекти след ремонт и изнася  боклуците с чували. Предлагаме почистване на мазета складове и дворове на конкурентни цени.

Къртене Фирма АНКА 2004

Къртене на бетон, тухли, фаянс  и теракот. Къртене на плочки в банята, разрушаване на стени. Пробиване и разширяване на отвори. Всички видове къртачни услуги.  

123

Без почивен ден в София

Къртим в удобно за клиента време без почивен ден

Извозване на отпадъци

Извозване на битови и строителни отпадъци с наши работници и транспорт.

Почистване на боклук

Почистване на всички видове болук - строителни и битови отпадъци

Транспортиране на строителни  отпадъци и или боклук

 

Извършваме транспортни услуги - извозване на отпадъци от строителството и боклуци образувани от къртене на бетон тухли итонг или битови отпадъци - боклук от мазета тавани , гаражи , дворове и тн. Товарим и разтоварваме отпадъците в наш микробус или камион в зависимост от обема на товара който трябва да извозим до сметището.


 

Помощ при грубо почистване и товарене

При нужда от почистване и товаро-разтоварна дейност в случай че ни наемете  за това събираме всичко в чували донесени от нас.Почистваме помещението  и изнасяме отпадъците извън него. Фирмата има екип за всички видове хамалски услуги.Ако Вие имате нужда от работници или транспорт за строителни материали или боклуци можете да ни потърсите от контактната форма или телефонът за връзка. Единственото което  трябва да направите е да се свържете с нас . Вместо да си замърсявате собствените си автомобили и да си отваряте работа която със сигурност няма да ви е приятна можете просто да ни се обадите  и ние да се погрижим за всичко вместо вас  при това на съвсем приемливи цени.


 Как работим ние от фирма АНКА 2004

Вие ни възлагате задачата а ние изпълняваме така както ни се обясни. Работливата бригада  на фирма АНКА 2004 е на ваше разположение всеки делничен ден , приемаме поръчки за извозване на боклук дори и на празниците .  Работното ни време не е регламентирано а зависи от нуждите на нашите клиенти, така че ако Вие имате нужда от нас съвсем спокойно можете да ни позвъните без да се притеснявате колко е часа.

 

 

 

 

 

 

 

 Рекламни услуги от vipreklama.org

За нас

Ние сме екип от млади и енергични работници които работят без посредник именно за това предлагаме конкурентни и ниски цени за всички наши услуги. Можем да ви бъдем полезни и да свършим доста задачи вместо вас.

Свържете се с нас