Извозване Фирма АНКА 2004

Извозване на боклук и строителни материали и  отпадъци. Транспортни и хамалски услуги за частни лица и фирми. Транспорт и пренасяне на товари до адреса на клиента.  

Чистене Фирма АНКА 2004

Фирмата чисти строителни отпадъци от обекти след ремонт и изнася  боклуците с чували. Предлагаме почистване на мазета складове и дворове на конкурентни цени.

Къртене Фирма АНКА 2004

Къртене на бетон, тухли, фаянс  и теракот. Къртене на плочки в банята, разрушаване на стени. Пробиване и разширяване на отвори. Всички видове къртачни услуги.  

123

Без почивен ден в София

Къртим в удобно за клиента време без почивен ден

Извозване на отпадъци

Извозване на битови и строителни отпадъци с наши работници и транспорт.

Почистване на боклук

Почистване на всички видове болук - строителни и битови отпадъци

Изкъртване на плочките в банята 

Изкъртване на плочките в банята

При ремонт на банята е необходимо да се отстранят старите плочки от стените и пода. Това е най поръчваната услуга която извършваме бързо и на изгодни цени.За няколко часа в удобно  за вас време ние ще отстраним всички стари плочки и ще подготвим помещението за монтаж.Всички стари плочки и образувани боклуци ще бъдат изнесени от вашата баня с чували които сме приготвили за тази цел. Всички материали ще  бъдат натоварени от нас на  нашият транспорт за да бъдат те извозени до сметището за строителни отпадъци. При нужда от ремонт и монтаж на плочки в банята можете да се доверите на бързите услуги които предлага фирма АНКА 2004

За нас

Ние сме екип от млади и енергични работници които работят без посредник именно за това предлагаме конкурентни и ниски цени за всички наши услуги. Можем да ви бъдем полезни и да свършим доста задачи вместо вас.

Свържете се с нас