Извозване Фирма АНКА 2004

Извозване на боклук и строителни материали и  отпадъци. Транспортни и хамалски услуги за частни лица и фирми. Транспорт и пренасяне на товари до адреса на клиента.  

Чистене Фирма АНКА 2004

Фирмата чисти строителни отпадъци от обекти след ремонт и изнася  боклуците с чували. Предлагаме почистване на мазета складове и дворове на конкурентни цени.

Къртене Фирма АНКА 2004

Къртене на бетон, тухли, фаянс  и теракот. Къртене на плочки в банята, разрушаване на стени. Пробиване и разширяване на отвори. Всички видове къртачни услуги.  

123

Без почивен ден в София

Къртим в удобно за клиента време без почивен ден

Извозване на отпадъци

Извозване на битови и строителни отпадъци с наши работници и транспорт.

Почистване на боклук

Почистване на всички видове болук - строителни и битови отпадъци

Изкъртване на стара мозайка в банята.

къртене мозайка в баня

Коридорите баните кухните и други подове на много от старите апартаменти все още са покрити с мозайка която не е толкова практична и красива както се смяташе преди години. Ако сте решили да монтирате друг вид покритие на пода в дома си но не ви се занимава с къртене или пък нямате нужните машини за къртене или транспорт за пренасяне на отпадъка Вие можете да се обърнете към специализирана фирма каквато сме ние. Фирма АНКА 2004 предлага подобни услуги вече над 10 години. След като приключим с работния процес ние  изнасяме всички едри и дребни отпадъци в чували и ги транспортираме до сметището Враждебна.


При нужда от подобна услуга  разчитайте на нашият екип от професионални къртачи  Ние ви гарантираме коректност и бързина при извършването на тази услуга.

За нас

Ние сме екип от млади и енергични работници които работят без посредник именно за това предлагаме конкурентни и ниски цени за всички наши услуги. Можем да ви бъдем полезни и да свършим доста задачи вместо вас.

Свържете се с нас