Извозване Фирма АНКА 2004

Извозване на боклук и строителни материали и  отпадъци. Транспортни и хамалски услуги за частни лица и фирми. Транспорт и пренасяне на товари до адреса на клиента.  

Чистене Фирма АНКА 2004

Фирмата чисти строителни отпадъци от обекти след ремонт и изнася  боклуците с чували. Предлагаме почистване на мазета складове и дворове на конкурентни цени.

Къртене Фирма АНКА 2004

Къртене на бетон, тухли, фаянс  и теракот. Къртене на плочки в банята, разрушаване на стени. Пробиване и разширяване на отвори. Всички видове къртачни услуги.  

123

Без почивен ден в София

Къртим в удобно за клиента време без почивен ден

Извозване на отпадъци

Извозване на битови и строителни отпадъци с наши работници и транспорт.

Почистване на боклук

Почистване на всички видове болук - строителни и битови отпадъци

Къртене на бетонни и панели разширяване на отвори в панел

бетоннен панелЗа нас не е проблем  изкъртването или разширяването  на отвори в бетонните панели в жилището Много често се налага при съединяването на две помещения да се изкърти единия от панелите или да се пробие и разшири вече съществуващ бетонен панел. За нас това не е никакъв проблем и  за  няколко  часа  можем да се справим с тази задача. При необходимост можем да запазим арматурата на панела така както е показано на снимката.Тази услуга можем да свършим за вас бързо и по най-чистият начин, като отломките от изкъртеният панел можем да изнесем веднага след като се получат, с което да ви спестим тежък и непривлекателен труд.Разполагаме с всичко необходимо за да свършим тази работа качествено.


 Как извършваме тази дейност?

След като ни повикате за безплатен оглед ние ще ви предложим цена. След  огледа ще подберем нужните инструменти и транспорт. При нужда от запазване на подовата настилка ще предприемем нужните мерки за да не нараним пода на жилището ви. Можем да свършим цялата дейност така, че да не се  увреди имуществото ви. Когато къртенето е в стая с мебели (често срещано) всички мебели ще покрием с найлоново покритие и така няма да е нужно след нас да търсите фирма за почистване.

За нас

Ние сме екип от млади и енергични работници които работят без посредник именно за това предлагаме конкурентни и ниски цени за всички наши услуги. Можем да ви бъдем полезни и да свършим доста задачи вместо вас.

Свържете се с нас