Извозване Фирма АНКА 2004

Извозване на боклук и строителни материали и  отпадъци. Транспортни и хамалски услуги за частни лица и фирми. Транспорт и пренасяне на товари до адреса на клиента.  

Чистене Фирма АНКА 2004

Фирмата чисти строителни отпадъци от обекти след ремонт и изнася  боклуците с чували. Предлагаме почистване на мазета складове и дворове на конкурентни цени.

Къртене Фирма АНКА 2004

Къртене на бетон, тухли, фаянс  и теракот. Къртене на плочки в банята, разрушаване на стени. Пробиване и разширяване на отвори. Всички видове къртачни услуги.  

123

Без почивен ден в София

Къртим в удобно за клиента време без почивен ден

Извозване на отпадъци

Извозване на битови и строителни отпадъци с наши работници и транспорт.

Почистване на боклук

Почистване на всички видове болук - строителни и битови отпадъци

Къртене на бетон и тухли

Къртене на бетон и тухлиПредлагаме услугите къртене на бетон и тухли на конкурентни цени.Работим само с професионална техника за къртене. Това са ударнопровни машини произведени от водещите световни фирми.Можете да ни потърсите  за  изкъртване  на бетонни стени подови настилки или тухлени зидове, също така за разширяване на отвори при необходимост от монтаж на нова врата или прозорец. Ние сме енергични и трудолюбиви работници и ви гарантираме че възложената от Вас задача ще бъде изпълнена  прецизно и в срок.След извършване на услугата можем да ви предложим почистване на обекта от образувалите се отпадъци от бетонни отломки и раздробени тухли. Ненужните отпадъци ние ще съберем грижливо в донесените от нас чували. Също така по ваша поръчка можем да изнесем напълнените с отпадъци чували и да ги транспортираме до сметище за строителни материали.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ремонт и монтаж на климатици  Дайикин в Пловдив

За нас

Ние сме екип от млади и енергични работници които работят без посредник именно за това предлагаме конкурентни и ниски цени за всички наши услуги. Можем да ви бъдем полезни и да свършим доста задачи вместо вас.

Свържете се с нас