Извозване Фирма АНКА 2004

Извозване на боклук и строителни материали и  отпадъци. Транспортни и хамалски услуги за частни лица и фирми. Транспорт и пренасяне на товари до адреса на клиента.  

Чистене Фирма АНКА 2004

Фирмата чисти строителни отпадъци от обекти след ремонт и изнася  боклуците с чували. Предлагаме почистване на мазета складове и дворове на конкурентни цени.

Къртене Фирма АНКА 2004

Къртене на бетон, тухли, фаянс  и теракот. Къртене на плочки в банята, разрушаване на стени. Пробиване и разширяване на отвори. Всички видове къртачни услуги.  

123

Без почивен ден в София

Къртим в удобно за клиента време без почивен ден

Извозване на отпадъци

Извозване на битови и строителни отпадъци с наши работници и транспорт.

Почистване на боклук

Почистване на всички видове болук - строителни и битови отпадъци

Извозване на боклук и строителни отпадъци

Предлагаме извозване (транспортиране) на строителни материали и боклук до сметището за клиенти от град София.Тази услуга можем да изпълним като комплексна в пакета "Кърти чисти извозва" или самостоятелно. Можем да транспортираме строителни материали на малки фирми или граждани. Пренос и товарачески услуги на различни едрогабаритни предмети.Можете да ни наемете за извозване на стари или нови мебели до желаният от вас адрес.Разполагаме с микробус и бордови камион в зависимост от обема на товара можете да изберете транспортното средство отговарящо на нуждите ви.Извозване предлагаме в рамките на София, а също и в цялата страна.При нужда използваме и контейнери за строителни отпадъци.

За нас

Ние сме екип от млади и енергични работници които работят без посредник именно за това предлагаме конкурентни и ниски цени за всички наши услуги. Можем да ви бъдем полезни и да свършим доста задачи вместо вас.

Свържете се с нас