Извозване Фирма АНКА 2004

Извозване на боклук и строителни материали и  отпадъци. Транспортни и хамалски услуги за частни лица и фирми. Транспорт и пренасяне на товари до адреса на клиента.  

Чистене Фирма АНКА 2004

Фирмата чисти строителни отпадъци от обекти след ремонт и изнася  боклуците с чували. Предлагаме почистване на мазета складове и дворове на конкурентни цени.

Къртене Фирма АНКА 2004

Къртене на бетон, тухли, фаянс  и теракот. Къртене на плочки в банята, разрушаване на стени. Пробиване и разширяване на отвори. Всички видове къртачни услуги.  

123

Без почивен ден в София

Къртим в удобно за клиента време без почивен ден

Извозване на отпадъци

Извозване на битови и строителни отпадъци с наши работници и транспорт.

Почистване на боклук

Почистване на всички видове болук - строителни и битови отпадъци

Чистене на помещения от боклуци

Чистене на помещения като мазета, складове, дворове и други от ненужни вещи и боклук от различен произход без значение дали това са строителни отпадъци или битов боклук. Тази не толкова приятна дейност можем да свършим вместо вас като ви спестим усилия и време. Разполагаме със собствен транспорт за извозване на боклука до сметището.Почистването след къртене е една от дейностите ни, но също така тази услуга се предлага и самостоятелно със или без транспорт с ваши или наши чували, всичко е по договорка с клиента, а цените се обсъждат след оглед от наш представител.Без значение какво желаете да почистите можете да ни се обадите по телефона и да споделите вашият проблем, при договорка можем да извършим почистването в удобното за вас време.

 

 

 

 

 

 

 

Рекламни услуги от vipreklama.org

За нас

Ние сме екип от млади и енергични работници които работят без посредник именно за това предлагаме конкурентни и ниски цени за всички наши услуги. Можем да ви бъдем полезни и да свършим доста задачи вместо вас.

Свържете се с нас